Rok 2012

13. 07. 2023

Domů
Nahoru
Rok 2019
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2014
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2011
Fotky 2010
Fotky 2009
Fotky 2008
Fotky 2007
Fotky 2006

 

 

Rekapitulace roku 2012

(31.12.2012)

 

Jaký byl rok 2012 ?

Jak se to vezme, jako každý rok, tak i ten letošní přinesl spoustu nového, ale i smutného.

Mezi úspěchy a dobré zprávy určitě patří spousta úspěchů, kterých se nám podařilo letos dosáhnout :

Sylvi dospěla a i když do výstavních kruhů nastoupila vlastně až od května, podařilo se jí dokončit

Šampiona České republiky, Slovenska a Maďarska. V červnu pak i Grandšampiona České republiky, Interšampiona a jako prvnímu kernu v ČR i Šampiona ČMKU. A v druhé půlce roku pak i Klubového šampiona Rakouska (jako druhý kern v ČR) a Šampiona Rakouska. Čímž převzala po Kamei pomyslné žezlo a s 20ti dokončenými šampionáty se stala nejúspěšnějším kernem v České republice .

Úspěchy slavila i Euridika, a to nejen splněnými Juniorskými šampionáty KCHMPP a Slovenska, ale potěšila mě především získáním 4x CACIBů, 3x kvalifikace na CRUFTS 2013. Nejvíc si ovšem vážím ocenění z Finska, kde se Euridice podařil nevídaný husarský kousek, kdy se jí podařilo vyhrát mezitřídu, dostala se do užšího výběru a  získala nejen resCAC, ale i titul a pohár za Nejkrásnější červenou fenu výstavy. Skutečně úspěch, ve který jsem nikdy nedoufala a ani jsem se neodvážila kdy pomyslet.

Zahanbit se ovšem nenechala ani Týna. Naše nejmladší nastoupila do Juniorů a podařilo se jí získa Junior šampiona České republiky a KCHMPP. V září se i Týně podařil husarský kousek, kdy ze tří výstav, kdy byla v Rakousku, splnila podmínky pro přiznání velice prestižního titulu - Rakouský klubový šampion. Ač nás tento titul neopravňuje ke vstupu do třídy šampionů, tak je pro mě velmi cenný, neboť ve valné většině případů je jeho získání vykoupeno téměř krví .

Jsem na své holčičky opravdu hrdá a myslím, že ostudu mi rozhodně nedělají .

Co se kluků týče, tak jsem se dočkala dvou Interšampionů ze svého chovu, a to Rona a Dana . Dan mimo jiné dokončil i Šampiona České republiky, Slovenska, KCHMPP, Grandšampiona ČR a jako druhý kern i Šampiona ČMKU .

Ron exceloval v roce minulém, nicméně, letos k Interšampionu splnil i Šampiona Maďarska, České republiky a Rakouska.